Vecko sammanfattning....Knas vecka

Jag har inte bloggat på några dagar nu men det har hänt en heeel massa...eller egentligen inte faktiskt...men det känns som det...När var det sist jag bloggade...tisdags...hm...måste tänka....jag ska alltså summera onsdag torsdag här...onsdagen gick mest åt till att sitta i solen i mitt fönster...åkte iväg till Sara som då var nyopererad för att hälsa på henne en sväng...Jag åkte då inte ensam utan med Stacia som sällskap....efter det så åkte vi hem till moi och stekte pannkakor och åt vanilj/mangoglass till det....väldigt gott må jag säga...


Kvällen spenderades på Smålandsnation med tillhörande musikalrepetition...vi hade ett genomdrag av hela första akten. Jag vet knappt vad jag har för roller i den...jag är sjöman/fotograf/dansare o lite alltmöjligt...Jag har ju bara varit med i tre veckor så det är ju inte konstigt att jag inte har koll....jag får olika bud hela tiden gällande mina uppdrag där...


När jag kom hem så dröjde det inte länge innan jag sprang iväg till Stacia för filmvisning med tillhörande ostbågar och dipp.


Torsdag:


Jag klev som vanligt upp tidigt och intog min frukost i den härliga vårsolen som alltid skiner i mitt fönster....det börjar bli lite tradigt att skriva om det i varje inlägg men det är ju så jag börjar mina dagar nuförtiden. Frukosten har blivit ett viktigt inslag i min dags rutin. Tack och lov måste jag säga. Man mår så himla mycket bättre när man äter ordentligt...det fanns en tid då jag knappt åt någonting...och det var inte så längesen. Har man inte pengar så är det väldigt lätt att bara inta några koppar te som föda varje dag. Been there, done that!


Min mor och hennes man hade helt plötsligt dykt upp i Uppsala för en liten visit...De stannade hos syster och jag pallrade mig upp till dem en sväng vid tolvtiden. Därifrån åkte vi till Akademiska Sjukhuset och hälsade på morfar som låg där. Måste bara säga att jag äääälskar att köra bil! Det var andra gången jag körde Olles Audi och det med grace. Haha. Köra i Uppsala är ju inte det lättaste då det finns en del enkelriktade gator och för att jag bara har kört i Uppsala så mycket. Efter det så lämnade jag bil och familj där för att gå ner till Missionskyrkas faciliteter där dansrepetition väntade. Vi började kl 14 och körde i spegelsalen fram till 16. 16.20 så fortsatte vi på Smålandsnation fram till 23.10! fatta 9 TIMMAR!!!! I nio timmar så dansade jag runt som en tok...och ni som läser min blogg har ju kanske läst att jag har skadat mitt knä lite grann. Jag kan säga såhär i efterhand att det inte var så smart gjort av mig at dansa så mycket som jag gjorde. Knäet skriiiker idag. Jag fick ta fram gaslindan idag igen och har det nu lindat som en tok.


Jag hade även fått brev från Kulturama med monologer och information om sökningen. Blev mäkta förvånad då det egentligen skulle komma först nästa vecka. Men jag klagar inte! Så jag satt hemma med en öl och läste mina monologer för att få lite humm om vad de handlade om..faktiskt så var det rätt roligt att läsa dem. Sedan somnade jag på min säng.


The end! :P


Fredag


Så till dagens händelser...


Dagen började i vanlig ordning med frukost i solen men med en efterföljande pianolektion borta på musikskolan. Jag gjorde väl inte så överdrivet bra ifrån mig men vad ska man säga. Efter det gick jag ner mot sta'n för att inhandla lite grejer för helgens utflykt upp till mina gamla hemtrakter. När jag hade gjort det ställde jag mig i princip mitt på storatorget och njöt av solen. Då kom Milkin springande med Malin i hälarna. Riktigt trevliga girls det där. Jag joinade dem på deras olika utflykter. Det började med New Yorker där Milkin skulle lämna tillbaka en tröja som hon köpte igår torsdag. Sedan gick vi iväg och lunchade på Max och där satt vi en stund och snackade om en massa crap. Vi gick en runda på stan för att lämna av Milkin på bussen. (hon hade nåt prov som hon skulle göra idag) Efter det så gick jag hem och packade väskan då mitt upp i allt det här så kommer mamma, Håkan och Camilla på besök. Jag tänkte att det kunde vara kul för dem att se hur jag bor innan jag börjar packa ner allt det där också. Jag packade snabbt ihop väskan och med säkerhet så har jag glömt något där nere i Uppsala kan jag lova er. Följde sedan med dem ner på stan med bilen...idag behövde dock inte köra utan kunde njuta av att bara rulla vidare. Väl nere på stan insög jag att jag inte skulle ha tillräckligt mycket tid för alla mina bestyr så jag beslutade mig för att lämna följet som skulle vidare upp till Morfar.


Jag mötte upp Milkin och co som fick sällskap av Robin. Vi knatade runt och genomförde våra olika uppdrag. Det tog sin lilla tid så jag fick skynda på mig lite för att hinna köpa mig en baguette till tåget. Robin hade redan lämnat oss 30 min innan tåget gick. Miklin var snäll och följde mig en bit på vägen.


16.08 bar det då av norrut med toget...16.58 var jag i Gävle för tågbyte. Nästa tåg skulle gå 17.11 men kom inte in till spåret förens 17.45 Jag hatar tåg! SJ ska alltid hålla på och krångla med tider hit och dit. Jag köpte biljetten för typ två veckor sedan och trodde väl att det skulle funka alldeles utmärkt men inte då.


När vi väl hade kommit ombord på tåget så stod det stilla på stationen fram till 18.05. Damn!!! Tänkte jag! Jag har inte tid med det här! Så när vi väl hade lämnat stationen så tog det typ 5 min så stannade vi för ett tågmöte och får ett meddelande i högtalarna om att det var något fel på en växel så lokföraren var tvungen att gå ut och växla om manuellt. Nu fattas det bara att tåget spårar ur så är dagen gjorde lixom!


Men nu rullar vi i alla fall på i hög hastighet mot Nordligare breddgrader. Vi får bara se nu vad som händer framöver. Jag skulle ha hämtat Larsson ute på Ericsson 19.00 men det kommer jag inte hinna nu. I Hate This! Ingvar skulle vara snäll och hämta henne istället samt beställa mat åt mig från Hot Chili.



I skrivande stund har jag bestämt mig för att aldrig åka tåg längre än 10 mil. Det vill säga Uppsala - Stockholm eller liknande. Ska jag längre kan jag lika gärna ta bilen eller en buss. Då kan man vara nästan helt säker på att tidsangivelserna stämmer. Åker man bil så bestämmer man ju själv när man ska åka. Never Again!


-Joahn-


Knasig dag...hittills

Hi y'all!

Vaknade precis innan väckarklockan ringde imorse...han bara vända på huvudet för att kolla hur mycket klockan var så ringde den ljudligt i mitt öra...haha! Klockan var då 7.00...jag låg och drog mig till halv åtta för att då gå upp och tillaga min vanliga frukost....jag älskar att ha rutiner. =D Men samtidigt så ska man ju ha lite oplanerad tid också....

I lugnan ro intog jag min frukost i solen även denna dag...det e faktiskt sant...kl 8 imorse så sken solen och mitt fönster var på vid gavel...En helt underbar början på dagen....än så länge har inget knasigt inträffat...för utom att jag fortfarande håller på mina morgon rutiner....Så jag foxade i ordning mig och knatade iväg till skolan....väl där satte jag mig ner på föreläsningen och fick en jätteknasig känsla...."hmm...stängde jag verkligen av spisen imorse?" Jag stannade kvar där till halvtid och pratade med min lärare och sa till henne att jag var tvungen att gå hem för att kolla om den verkligen var på eller inte....men som den ordentliga människa jag är så hade jag faktiskt stängt av den i förbi farten....så nu sitter jag här....men mår faktiskt lite illa och har fortfarande ont i mitt knä...så jag funderar på om jag ska stanna hemma resten av dagen....vill inte smitta mina kompisar med något...
Jag funderar bara på hur jag ska kunna meddela någon om att jag e hemma då min mobil har fått för sig att det inte finns några cash på den....jaja det ordnar sig nog...

Nu ska jag ta o käka lunch iaf... uppdaterar later!

Då om att jah bland annat e lite småkär faktiskt ;) so keep in tuch!


Trasigt knä

Tror att det kan ha varit i lördags som det knakade till i mitt knä...Robin trodde att jag hade klivit på något som hade knakat till...men icka sa nicke...det var mitt knä....och igår kväll så började det kännas lite lustigt övanför knät...och så har det varit idag oxå....jag hoppas att det är ok med det...jag behöver nog bara vila upp det lite grann


Slutet På En Härlig Dag

Så var måndagen över. Äntligen en dag närmare kanske någon tänker...jag tänker tillbaka på vad som har varit en jättebra dag i mitt liv...
Jag klev upp tidigt igen och åt frukost i solen bestående av gröt och te....kan man egentligen börja en dag bättre? Jo kanske att man fick dela sin frukost med någon man håller av...men men..man kan ju inte få allt här i livet....
Tog det relativit lugnt på morgonen, packade väskan och begav mig till skolan...gick en väg som jag inte brukar just för att det nu är nya tider med nya rutiner osv....väl på skolan så tog jag min kopp te och lyssnade på en föreläsning om jazzens uppkomst och dess rötter...jag har aldrig varit så på hugget osm jag var då...pennan glödde nästan bokstavligttalat...haha...sedan vid tolv tiden väntade det en go'an lunch bestående av inlagd sill och stekt potatis....sedan fick jag en bönsallad av min kompis anna som honinte skulle orka äta upp...detta avslutades med en kopp te ute i solen. Där Sebastian, Erik, David och Lizzie satt och spelade o sjöng...jag var ju inte sen med att joina dom kan jag säga....där ute satt vi resten av lunchen och hade det gött!


Nu hägrade ett seminarium. Tack och lov så var det ett diskussions seminarium...läraren inledde med att fråga klassen om det var någon som hade läst tyska någon gång....självklart så sade jag ju att jag hade gjort det....fast än det var ca 5 år sedan jag läste det....i alla fall så var det ju så att hon hade en artikel till det här seminariumet som då var skriven på just tyska....jag och några till av mina kurskamrater gick ut i solen med en ordbok och lyckades rätt bra med att få lite samanhang i texten...haha! mkt intressant!

Sen var det tillbaka in i mörkret för att lite snabbt gå igenom uppgifterna....sedan blev det middag för min del...pasta och tonfisk kryddat med vitlök, basilika, citron och peppar....tror jag det var iaf....kommer inte ihåg....gott men det var lite tort....

Jag intog detta med ett leende på läpparna och lyssnade intensivt på mina kurskamraters resonemang kring de närmsta föreläsningarna.....jag satt mest och njöt av solen....En timme senare så kom Frida förbi så hon, jag och Mailn gick igenom turerna till salsakursen som vi går. Malin är en duktig pedagog så det gick mkt bra måste jag säga....Så jag pallrade mig hem till mitt place för att byta om till mer dansvänliga kläder...och skutt skutt iväg till Salsan...Det var riktigt kul idag! Det märks att nivån höjs från gång till gång....

Hem studsade jag för att koka mig en talrik gröt...jag har blivit frälst på gröt de senaste dagarna....helknasigt I know! Men det e ju nyttigt säger dom...haha! ÅS det blev gröt och te till kvällsmål...om man bortser från godiset som Stasia kom och bjöd på....hon kom hit och kikade på AI en sväng...mitt i allt pluggande....jag har verkligen tappat motivationen till den grejen....men det  e ju nåt som måste göras antar jag....så nu blir det till att stätta sig med Musikteorin och Instrumentalensembeln....det kan ju inte vara såååå svårt...men min skrivare har börjat krångla nu igen så jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få med mig mitt arr till skolan...men det löser sig alltid....

vill ni ha lite bilder från dagen så är ni välkomna att kika in på http://joahnbergman.bilddagboken.se

love y'all

Tiden är något mystiskt som någon bara har hittat på.

Tiden...ja den är då br amystisk....ibland går tiden fort ibland långsamt....är verkligen dagens minuter lika långa som gårdagens? Nej nu ska vi inte bli fr filosofiska så här på morgonkvisten...

Jag vaknade halv 8 och klev upp ur sängen med lite huvudvärk då jag inte har sovit så bra under natten. Bäddade sängen och tussade ut i köket för att koka gröt... Så nu sitter jag och äter den och väntar på att teet ska bli klart så jag kan dricka det i solen. :) För solen skiner faktiskt på Johan Bergman idag....


Måste bara: jag är fortfarande lite orolig för dig. det är nåt som trycker dig och som får dig att bli nedstämd. Berätta för mig hur du känner dig... I do care!


See yah letah

Sunday

Nu har jag precis kommit hem ifrån Musikalrepet...jag har för första gången fått se hur det hela kommer att se ut när vi väl är på Grand...mkt lovande...

Jag vaknade vid tio imorse och gjorde mig en kopp te....öppnade båda mina fönster och bara njöt av soolen...vörmde upp inför repet idag med att dansa järnet här hemma....sedan begav jag mig hem till en kompis för att lämna av lite grejer som han glömt/länat hemma hos mig...schysst nog så bjöds det på frukost dör även den ute i solen....jag hade verkligen ingen lust att gå till repet....kan ni tänka er att sitta inne i fem timmer när det är sol ute? Nej bevare mig väl!Men jag hade ju inte mycket till val....så mellan 12.00 och 17.00 dansade jag inne på smålandsnation....kul men drygt....(pust)

Resten av dagen har jag nu planerat att vara hemma och inte göra någonting....bara softa....jag har gjort mig ännu en kopp te nu som jag dricker...dricker inget annat än grönt te så det är nyttigt o bra....

hoppas ni har haft en trevlig helg....min har minst sagt varit intressant på många vis....


Take care

Oro

Jag måste bara skriva en lite kommentar. (Läsaren vet vad det handlar om)


Jag är faktiskt orolig för dig. Du vet att du kan prata med mig om vad som helst. Det spelar inge roll vad det handlar om. Jag vill dig bara väl...Gråt skratta vad som helst. Jag vill ditt bästa, att du ska må bra. Du vet att dörren är öppen om du vill ha ett andrum i vardagen. Men du måste prata med mig. Jag vill finnas här. Jag vill förstå för att hjälpa.

Jag kommer att fortsätta vara orolig så länge du inte berättar för mig.

Ta väl hand om dig!

Drabanten

Idag har jag bara softat...lekt kostymnisse....haha!

Jag har varit på Soaré på Drabanten genom Studio K ikväll. Det började med middag....mycket gott...sedan så var det dans heeela kvällen....Studio K hade lite uppvisningar emellan åt också....

På det hela taget en trevlig kväll....

Saturday

Nu är det lördag eftermiddag och jag sitter i min kostym i väntan på att tussa iväg till Soarén på Drabanten med Studio K. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Middag o hela grejen. Börjar kl 19.00 med entré och mingel...20.00 serveras middagen och vid 21.30 är det eftersläpp.

Jag vet inte hur länge jag kommer att stanna då jag har fått en inneboende för helgen. Mycket trevlig kamrat och vad gör man inte för sina vänner då de är i nöd. Så jag har erbjudit honom sovplats och det som finns i kylskåpet.

Just nu ligger han o slappar på soffan medan jag sitter här och dricker te. Ont i ryggen har jag oxå...måste verkligen jobba upp muskulaturen där....det är inte nådigt....haha! Men men....det e bara att hålla ut. JAg tror jag har ont för att jag sitter rak i ryggen som en fura....haha! Stacia skulle titta förbi en sväng idag innan jag ska dra iväg...undra om hon vill göra mig sällskap på vägen ner...hoppas det... =D


So long people! See ya later!

SuperFredag + Lördag

Igår var verkligen en superbra dag! Jag valnade av mig själv vid halv åtta av att solen sken. Jag kokade mig en kopp te och ställde mig i mitt fönster o bara njöt. musiken flödade ur högtalarna medan jag bara njöt. Efter en timme så klädde jag mig och gick iväg till pianolektionen. Väl där började Radovan förelälsa om Prag o att jag måste flytta dit. Jag har dock inte bestämt mig om var jag ska flytta än...Prag eller Stockholm...det får tiden utvisa.

Efter pianolektionen så gick jag hem och tvättade...herregud så här en fredagmorgon kl 11...haha

Vid kvartöver tolv så trodde jag att jag skulle möta Stasia men det var ju halv 1. Så jag börjar dammsuga mitt rum så där bara ändå....haha! När det var gjort så kastade jag upp gitarren på ryggen och gick ner på stan för att sätta mig i solen på bryggan och bara njuta o spela o sjunga....där satt jag i två timmar för att sedan gå o käka.

15.00 var det gitarrlektion på skolan....den var mest bara uttråkande....jag som hade haft så mkt energi hela dagen var nu heeelt utmattad..inte riktigt men nästan....jag kom inte hem igen till mig för ens 19.00 där middagsberedningen började. Kycklingbröstfilé och strips...mums.

Efter ett tags chill typ så där vid nio så kikade Stasia o Uffe förbi en sväng....sen gick vi till bussen och Stasia pratade på som bara den. Vi gick sedan hem till var och en.

När jag tror att kvällen e slut och är beredd på att gå i säng så ringer det frenetiskt på dörren....det här är då strax före 00. Vilka är det inte om inte RObin o Maria...med ett helt gäng med balonger....haha! Här stannade Maria till typ halv 4 och Rodin stannade kvar...Jag följde med henne hem en sväng o vi snackade om allt möjligt vi...det e vi ganska duktiga på...

Nu har vi precis vaknat och ska käka lite frukost....Mer om idag kommer senare....

Pust!

Vilken härlig dag det har varit idag! =D Solen skiner osm bara den och varmt är det. Jag i min dumhet hade såklart för mycket kläder på mig så det var ju ybervarmt var än jag vände mig. Men man ska inte klaga. Jag får helt enkelt lära mig. =D

Jag kom hem från ksolan för en liten stund sedan. Satt med Leni vid stationen och snackade lite skit om allt möjligt solen värmde våra själar ända tills Diplom-Is bilen kom och ställde sig framför oss. Då blev det minst sagt kallt. Brrr!

Jag har bara tjugo min hemma nu innan jag ska iväg på musikalrepetitionen. Det är bara 17 dagar till premiär nu! Längtar som attan!


I'll Be Back!

Fullbokad

Jag sitter här en liten stund innan det är dags att dra till skolan...kommer på mig själv med att tänka att det här är nog den enda lilla stund jag har av leddighet idag. idag e det skola och musikalrepetition fram till 20.30 eller nåt sånt....

Tror att det kommer bli en fin dag. solen skiner redan utanför fönstret.
hääärligt!


Ledigheten Flödar!

Idag har jag varit ledig så jag tog mig en liten sovmorgon...till kl 10 typ....klev upp och gjorde alla morgonbestyr.
När jag var klar så ringde Stacia o sa att de var påväg ner på stan för att lämna av Cissi vid bussen. Jag var inte sen med att följa med så strax efter 11 så gick vi ner i samlad trupp till stationen i det underbara vårvädret! När klockan slog 12.02 så kom bussen och Cissi skuttade ombord (skutt-skutt) Jag och Stacis vinkade av henne innan vi begav oss iväg på kvarnen och handlade lite nödvändigheter för en vin och fruktkväll...bestående av vattenmelon, vindruvor, bröd, fetaost, gurka, chorizo och nån dipp....och inte att förglömma vinet....ett argentisnskt vin vid namn Argento. Mycket trevlig tillställning blev det....

 Innan vi kom så långt som till förberedelserna så skulle Stacia tussa iväg på ett Fakultetsmöte och hon fick på något sätt med mig till skolan under min lediga dag! (OMG!!!!) jag satte mig dock i en lektionssal och spelade lite på Steinway&Son's flygeln och skrålade där till. Haha! Jag fördrev 2 hela timmar med det. =)

Men efter det så bar det av till min nystädade lilla lya för vin o grejer. Vi lyssnade på massa musik och sjöng o åt o drack. Hon skulle vara duktig o dra hem till sitt för att skriva en uppstas så jag sitter här alldeles själv nu. Lite ensamt kanske men kanske inte....

Vi har så mycket att fundera på i våra liv så är det egentligen ens värt att försöka reda ut något? Njae tror nästan inte det. haha! Där har du mitt svar Stacia!


Sail on!

Måndag...eller e det Tisdag idag???!!!

Gårdagen var bara förvirrande....jag vaknade av mig själv vid åtta tiden och softade mig igenom morgonen och gick iväg till skolan så jag skulle vara där i lagom tid till halv tio (trodde jag) vid fem i helv tio traskade jag in i klassrummet och till min förvåning var det "fel" lärare som stod framme vid tavlan...då gick det upp för mig att det inte var måndag utan tisdag...just det ja tänkte jag o satte mig ner tio minuter sen. damn! Jag hade tagit med mig enbart historia böckerna till skolan då det e det e det enda ämne jag har på måndagar....jag hade totalt glömt bort att det  var tisdag...jaja...det var bara till att bita i det sura äpplet och gå vidare med dagen.

Jag hade hur myket överskottsenergi som helst och studsade runt som ja jag vet inte vad under instrumental ensemblen. slutade kl 17 igår och följde med min kompis till tåget och satt där o snakade en massa om livet o allt vad det nu handlar om. Vi kom nog fram till rätt bra saker Anna o Jag...Gladh:a Anna =D

När jag kom hem så lagade jag till en liten middag o satt framför tv:n en sväng. Stacia o Cissi kom förbi för vi skulle kika på nån film men vi hamnade till slut hemma hos dem och kikade på Titanic som en hyllning till dess 96:årsdag

Dag slut


Monday continues

Nu är det inte mycket kvar av dagen och jag känner mig faktiskt rätt nöjd.

I morse när jag klev upp så insåg jag att det var min städvecka denna vecka 16. Så jag pallrade mig ut i det gemensamma köket och såg till min förfäran att ingen hade tagit reda på efter sig när de hade lagat mat dagen innan igår....OMG! Såg ut som värsta knarkarkvarten! Jag träffade på en av mina grannar och jag förklarade att jag inte går med på det här längre! Jag änvänder inte köket så ofta men ändå är det jag som får ta reda på skiten....sorry no can do! Men låt gå för idag då....jag kastade ut soporna och all återvinning och tog tag i skiten....jag drog ut spisen och dammsög därbakom jag diskade de andras disk för jag kan inte städa ett kök o sedan ställa tillbaka den orena disken.....NEVER!!! Mitt upp i alltihop så höll jag på att tvätta oxå. Fullt upp....

Vid fyra snåret (då jag var klar) knatade jag ner på stan för att möta upp herr Robin som skulle uppdatera sin garderob lite....hittade en hel del snygga grejer faktiskt. Jag däremot orkade inte kolla efter något då jag e typ luspank! haha! Mitt upp i vår stadsvandring så poppar en tanke upp i mitt hufvud!!! Undrar om Robin mfl har några flytt kartonger kvar sedan deras flytt....jag frågade och han skulle undersöka saken vidare och det resulterade i tio stycken flyttkartionger till mig. De kommer inte för ens på fredag....Men det e lugnt...då hinner jag ju rensa ur lite onödiga grejer ju! =D

Nör jag kom hem igen så fortsatt jag att städa mitt eget rum....trokade alla hyllor o grejer...golven dammsögs och torkades....jag e faktiskt nljd med min insats idag. :)

Så här sitter jag och kikar på tv o tar det lugnt. har tänt en massa ljus o dricker te...allt i min ensamhet....faktiskt mysigt. :) ska snart ta o sova...ne bjag tönkte vara uppe en liten stund till. :)

Måste bara skriva lite om det knasiga vädret! Nog för att det är stagnation på gång men det här är ju löjligt! Ena stunden är det hur fiint som helst och solen skiner. vänder man ryggen till en sekund så är det mörkt och regningt och blåser som en orkan ute....och sen börjar det om....solsken, regn....jag e förvirrad. men dagen slutade i alla fall med sol.  Gött!

Ha det gött nu!

Monday Mornin'

Jag har väl varit vaken i någon halvtimme nu och under den tiden har jag hunnit vrida igång musiken och dansa runt som en liten gnu här hemma. Idag e jag ledig i alla fall under dagen. Inställda lektioner idag pga sjukdom...inte jag dock. så då fick jag för mig att jag skulle tvätta....så vi får väl se hur mycket tvätt jag hinnner med....

Uppdatering om dagen kommer senare!
So stay tuned for more info!

-?-

Idag har varit en konstig dag...jag vet inte riktigt vad jag gör här och varför. Borde jag egentligen vara någon annanstans och göra någonting helt annat? Jag ahr ingen aning.....

See me
As if you never knew
Hold me
So you can't let go
Just believe in me
I will make you see
All the things that your heart needs to know

I'll be waiting for you
Here inside my heart
I'm the one who wants to love you more
You will see I can give you
Everything you need
Let me be the one to love you more


Det här är en låt som ahr gått varm nu i mina högtalare. To Love You More - Celine Dion.
Varför vet jag faktiskt inte. Det har helt enkelt bara blivit så.

Nu ska jag lyssna på den en sista gång
Sedan blir det till att sova.
- the End -

Tentadag! (lördag)

Ja dagen började med en tenta som gick i alla fall hyffsat...det visar sig väl när jag får tillbaka den....
En lite rolig grej med det hela var att när jag stapplade in i lokalen 09.55 (tentan började 10.00) så upptäckte jag till min förvåning att jag var först på plats!!! Det var helt tomt i lokaeln så när som på tentavakten. Helt ofattbart....vi skulle vi skulle vara 8 stycken på plats men ta da!!! Jag var den enda. Så när klockan blev tio och det hela började så var jag fortfarande den enda där haha! Men vid 10.20 kom det en till så jag blev inte helt ensam....vi var de enda som gjorde tentan idag. =P

Ja ja...när jag hade skrivit klart så pallrade jag mig tvärs genom stan för att gå hem o ta en välförtjänad låång dusch. Men på vägen så mötte jag MAria o vi stod o tjattrade lite som vi brukar. Hon skulle in på Kvarnen och köpa färdkost o lite sånt så jag följde med henne dit o väntade sedan på bussen med henne (hon skulle jobba idag tydligen...arma människa) Jag pallrade mig sakta men säkert hemåt och satte mig förnöjt ner på min säng/soffa och drömde mig bort....telefonen väcker mig till liv igen och till min förvåning så var det en gammal klasskompis från gymnasiet som ringde. =D Det var mycket trevligt! (kom hit o hälsa på snart!)

Efter samtalet hoppade jag in i duschen o nu sitter jag här o skriver lite....ska försöka få tag på Robin o se vad han har för sig....han har inte svarat än idag....men men....we'll see....

-SLUT-

Fredag (igen!!!!)

Idag har det varit en, ja jag vet inte...bra dag kanske...jo men det har det faktiskt.

Dagen började med att Malin ringde och väckte mig 09.45 och jag flög upp ur sängen då jag skulle ha pianolektion 10.00...det tar typ 15 min att gå dit och jag måste ju för sjutton gubbar klä på mig o fixa o greja innan jag skulle iväg...men jag hann iaf till lektionen....det gick faktiskt bra...jag har ganska bra flyt på de lektionerna... =D (det enda jag har flyt med nu för tiden) Sen bar det av hemåt och softa lite...sen till STacia för att hämta upp Cissi....vi gick ner och hämtade ut biljett till mig då jag åker upp till Norrland för att genomföra en konsert med Py Bäckman...sen till Systemet för en flaska gott vin, Dr L, mkt gott! Rusade sedan hem för att hämta gitarren.

Det här är jätteknasigt...haha! jag har gitarrlektion 15.00 på fredagar (tydligen) jag trodde dock att vi började 15.15 (den ackademiska kvarten u know! Haha! Not to day!) Så jag kom försent til den...men det gjorde inte så mycket...sedan efter det försökte jag få tag på Robin....men det gick ju inte så jag ( i min dumhet ) pallrade mig iväg hem till honom...haha! där hans mamma glatt öppnade dörren och bjöd in mig...och vet ni vem som satt och gjorde biologiläxan vid köksbordet? Jo Robin. haha! jag kände lite att jag bara trängde mig på lite där...men men det gick bra....efter en stund så erbjöd mamma Robin lite middag och jag tackade ja (nog för att det tog emot lite då jag inte tycker om att bara komma sådär oinbjuden hem till folk) Men gott var det i alla fall!!! Hemlagad mat e sååå underbart! =)

Nu sitter jag här på mitt golv framför datron och Musikhistoriens mysterier och försöker plugga till tentan imorgon...det går inget vidare kan jag säga....men men....vad ska man göra...bara att traggla vidare....


Jag vill bara rikta ett tack till fmailjen Robin. Ni är allt för snälla och härliga! Man känner sig verkligen välkommen i ert hem. Jag hoppas bara att jag får bjuda tillbaka någon gång.
 Ta hand om er och jag lovar att komma och hälsa på när jag flyttat härifrån. (Om ni vill, vill säga.) Jag är glad att jag träffat er (även dig Robin).

Nu e det slut.....det tar ju alltid slut någonstans eller hur....och nu är slutet nått.....

PUSSAR

Slutkörd!

Är mitt uppe i musikalrep och tentaplugg. Vill verkligen inte plugga längre. Jag går bara och drömmer om Kulturama och Musikalutbildningen. Jag måste verkligen komma in där. Det finns inget annat jag vill göra!!!

Jaja....jag ska väl återgå till min musikhistoria nu...wish me luck guys!

Tänk om...

For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love i found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through through it all

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

You gave me wings and made me fly
You touched my hand i could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and i stood tall
I had your love i had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe i don't know that much
But i know this much is true
I was blessed because i was loved by you

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak

You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

I'm everything i am
Because you loved me

Heeelg!

Jag sitter här på bussen strax utanför Söderhamn och ser hur bussvärdinnan tar upp beställningar från de girigt hungriga passagerarna. Det får mig att tänka på när jag provjobbade med en kompis för precis samma företag. Det var ett hemskt jobb med en massa bussbyten hit och dit mellan Hudiksvall och Stockholm. Tack och Lov började jag aldrig att jobba som bussvärd. Helgerna förstörda av allt flackande fram och tillbaka längs E4:an.

 Nog för att jag tycker om, ja näst in till älskar, att resa men då ska det rakt inte vara som bussvärd. Bil älskar jag att köra men taxichaffis...no thanks! Jag hoppar över det tror jag. Flyga är ett rent nöje skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba som flygvärd...då behöver man kanske inte stå och vänta i ett litet bås efter någon hemsk gata mitt i vintern..nej det behöver man såklart inte då man ska flyga men äh ni fattar.


Jag kanske ska få mina knasiga fingrar till att skriva ner varför jag sitter på en buss just nu. Jo det är såhär:


Jag fick för mig att åka hem till mina kompisar uppe i Hudiksvall i helgen. Jaja och träffa familjen också då. Kom upp till Iggesund 16.00 där mammas bil stod och väntade snällt på parkeringen dock inte med mamma i bilen. Nöjd satte jag mig bakom ratten för att styra den vidare in mot Glada Hudik. Tog en sväng nere på stan för att kolla in om det var något på stan...det var det ju såklart då det var löningshelg. FOLK FOLK och åter FOLK ångrade direkt att jag ens i mina sinnen fulla bruk tog bilen nere på stans gator. Svängde så fort jag kunde upp till Larsson där hon med familj och Ingvar satt och spelade sällskapsspel! Wiiii! Jag joinade dem ett tag för att vid sextiden knata iväg till St. Jakobsgården för att repa inför en konsert som går av stapeln den 26:e april. Redigt roligt sla ni veta! (Me Love To Sing!)


Nu var klockan 18.00 och jag knatade tillbaka till fam. Larsson för att spela lite tjuv o Polis och Europa Runt. Kommer inte riktigt ihåg om jag vann men roligt var det. Vid tolv tiden åkte jag hem till familjen Bergman/Eriksson (aka min familj) där ett gott glas vitt vin väntade. Sen var den dagen slut.


Dag 2 Lördag


Började dagen vid 11 med att ta bilen ner till mammas jobb för att bättra på brännan lite. Sen hem och käka frukost. En liten hüper mamma sprang runt och packade inför hockeyn, Brynas vs Malmö på Läkerolarena i Gävle....mig skickade dom iväg på Mekonomen för att hämta leksaker åt min lossasfarsa...1000 spänn för packningar, bromsbackar och bromscylindrar....herregud....ja inte ska då jag ligga och bli skitig under någon gul ford mondeo inte. Det får han sköta själv. Efter den upplevelsen åkte jag och Larsson hem till henne...eller jag släppte av henne hemma för jag i min dumhet villa ta en runda på stan...eller just det ja innan det åkte vi iväg och köpte hårfärg/blekning till moi. (kommer bild på det senare) sen blev det avsläppning och stadsrundan. Väl nere på stan blev jag rätt less på typ direkten! Skiiittråkig stad! Jag fattar inte hur jag överlevde där hemma. (OMG) Jag har i alla fall inget att göra där uppe...Kanske har jag blivit bortskämd av Uppsalas utbud av butiker och öppettider.


Senare så käkade jag middag med Hellis...pratade en massa strunt o så...hämtade tvätt haha! Sen var jag hem en snabb vända....till Ingvar för att dega på soffan....blev sugen på att gå ut men när jag väl kom till skott så var det ju inte så roligt att se alla onyktra människor, själv var man ju nykter då man hade bil. så jag beslöt mig för att åka hem igen och kika på film...sorry sister Råttatoui blev min för en natt! Haha! Somnade dock rätt tidigt.


Idag har jag däremot klippt mig och färgat håret blev faktiskt bra. När det var klart styrde jag kosan mot mina morföräldrars hem för att fika lite samt titta på ett stoort hål i marken..(han håller på att restaurera brunnen hemma hos sig min morfar....sen åkte jag i iiilfart hem igen (Borka vägen är bara föööööör rolig att köra! Jag ska bli rallyförare när jag blir stooor!) Mamma väntade med käk och jag slängde i mig maten och sprang som en galen gnu runt i huset och packade....glömde dog mitt silver och mitt schampo så jag får väl ta och köpa nytt nu när jag kommer hem till mitt hem igen.


Nu är klockan 19.14 och jag är redan less på att åka buss! Jag vill köra istället, jag tror nästan jag ska fråga chauffören om jag får köra istället för honom.


PS. Det kommer en uppdatering om veckan när jag väl har satt min rumpa på stolen där hemma. DS.


RSS 2.0