Monday continues

Nu är det inte mycket kvar av dagen och jag känner mig faktiskt rätt nöjd.

I morse när jag klev upp så insåg jag att det var min städvecka denna vecka 16. Så jag pallrade mig ut i det gemensamma köket och såg till min förfäran att ingen hade tagit reda på efter sig när de hade lagat mat dagen innan igår....OMG! Såg ut som värsta knarkarkvarten! Jag träffade på en av mina grannar och jag förklarade att jag inte går med på det här längre! Jag änvänder inte köket så ofta men ändå är det jag som får ta reda på skiten....sorry no can do! Men låt gå för idag då....jag kastade ut soporna och all återvinning och tog tag i skiten....jag drog ut spisen och dammsög därbakom jag diskade de andras disk för jag kan inte städa ett kök o sedan ställa tillbaka den orena disken.....NEVER!!! Mitt upp i alltihop så höll jag på att tvätta oxå. Fullt upp....

Vid fyra snåret (då jag var klar) knatade jag ner på stan för att möta upp herr Robin som skulle uppdatera sin garderob lite....hittade en hel del snygga grejer faktiskt. Jag däremot orkade inte kolla efter något då jag e typ luspank! haha! Mitt upp i vår stadsvandring så poppar en tanke upp i mitt hufvud!!! Undrar om Robin mfl har några flytt kartonger kvar sedan deras flytt....jag frågade och han skulle undersöka saken vidare och det resulterade i tio stycken flyttkartionger till mig. De kommer inte för ens på fredag....Men det e lugnt...då hinner jag ju rensa ur lite onödiga grejer ju! =D

Nör jag kom hem igen så fortsatt jag att städa mitt eget rum....trokade alla hyllor o grejer...golven dammsögs och torkades....jag e faktiskt nljd med min insats idag. :)

Så här sitter jag och kikar på tv o tar det lugnt. har tänt en massa ljus o dricker te...allt i min ensamhet....faktiskt mysigt. :) ska snart ta o sova...ne bjag tönkte vara uppe en liten stund till. :)

Måste bara skriva lite om det knasiga vädret! Nog för att det är stagnation på gång men det här är ju löjligt! Ena stunden är det hur fiint som helst och solen skiner. vänder man ryggen till en sekund så är det mörkt och regningt och blåser som en orkan ute....och sen börjar det om....solsken, regn....jag e förvirrad. men dagen slutade i alla fall med sol.  Gött!

Ha det gött nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0