Crazy Life

Crazy days....Mycket har hänt sedan jag skrev senast. Jag har numera slutat upp med dumheter som att leka Uppsaliensare, numera är jag tvättäkta norrlänning igen. Men till hösten ger jag upp det spelet och lever ut mitt riktiga jag i Sthlm stads miljöer. VAd nu det ska betyda. Kan ju säga att jag har kommit in på Kulturama till hösten. Hoppas att det blir välspenderade pengar vilket jag inte kan säga om UU. Det var nog det mest korkade jag kunde ha gjort i mitt liv...men inget ont som inte har något gott med sig. Jag har fått träffa en hel del sköna människor under de där tio månaderna. vissa kommer jag aldrig att glömma medan andra har gjort så stort intryck så jag helst skulle ha sluppit. Inga namn nämnda.

Hur kommer det sig då att jag sitter uppe i Norrland? Eller närmare bestämt i Iggesund...jo på Nationaldagen fick jag något sorts ryck och bestämde mig för att flytta hem. Så sagt och gjort så packade jag ner mina saker i olika lådor, satte mig ner och väntade på att en försenad lön skulle skutta in på kontot. tisdag morgon kl 10.19 tog herr Johan tåget upp till Igge med ett antal väskor packade med alla kläder han ägde. Hämtade sedan upp Ingvar och lät henne köra ner tillbaka till Uppsala för att dagen efter köra upp en fullpackad bil de 22 milen till Igge. Här e jag nu....med resa 4/4 kvar innan jag e helt klar med Uppsala. wiiiehooo!


Okväll hände något konstigt. Jag fick ett sms från en kompis som jag inte har snackat med på bokstavligt talat år och da´r. Roligt var det i alla fall. Det var inget jag hade förväntat mig. Inte i första taget. =D

Kram till er alla för allt det positiva oväntade som händer!!!!

RSS 2.0