Nunnevisning!

Igår så blev det reuninon med musikalklassen 2010 då vi hade bokat en biosalong och kikade på vår slutproduktion från i våras. Riktigt kul att se alla (de som kom, saknade 3).  Det var väldigt intressant att se. Alla var jätteduktiga och det låter bra. SJälvklart är man alltid så självkritisk så det gör ont. Jag ska sätta mig ner och granska min egen insats rakt igenom för att hitta allt det som ska jobbas på under året som kommer.
Efter visningen så bar det av, i samlad trupp, till Marie Levau på söder. Mys. Pratade massor och umgicks med folk jag inte träffat på hela sommaren. Då jag jobbat hela fredagen så trodde jag inte aatt jag skulle orka vara ute så länge men klockan hann bli 3 innan jag kom hem till Vällingby. 


Idag lördag har jag bara jobbat och chillat sitter och kollar på De andras liv på SVT2 just nu.


I'm out.



-J- 

Only time will tell


Oviss framtid

Jag har fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska göra med bloggandet. Jag ska ha bestämt mig innan veckan är slut.

Snabbrepris

Har precis läst igenom hela min blogg med blandade känslor. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska ta upp bloggandet igen som en ventil för triviala saker som händer i livet eller försöka göra den till en mer djup och filosofisk blogg med tankar om livet. En sak kan jag dock konstatera. Det är inte samma person som skriver idag som den som startade den här bloggen. nog för att det är samma människa men inte samma person. Mycket har hänt och mycket kommer att hända. Utbildningen är slut och arbetslivet har börjat. Jobbar heltid som säljare och försöker hinna med dans sång och teater. Svårt att hitta en balans men inte omöjligt.

Tacksam för alla människor jag träffat. Jag har lärt mig någonting av alla.

-Over and out-

RSS 2.0