En Härlig Känsla

Din hand i min, dina ögon som glittrar. Inom mig sprids en värme och känsla av välbehag. Bara det att du står framför mig gör mig lycklig. Jag drar min hand igenom ditt hår och du ser mig djupt i ögonen. En blick som säger mer än tusen ord. Vi behöver inga ord för att visa vad vi känner. En varm famn att luta sig emot när dagarna är tyngda av måsten och stress. Vi finns alltid där för varandra, i vått och tort, tills våra dagar i denna värld en dag kommer till sitt slut.


Det är så det ska kännas. Eller hur?
             Det var ett tag sedan man kännde den känslan.
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

             Med Kärlek Johan


Postdepression

Nu infaller den postdepression som automatiskt följer efter en avslutad produktion etc.
hela min klass är i ett sinnestillstånd som inte är av denna jord. de flesta av oss är trötta från insidan och behöver sova. Men dock har man en uppsats hångande över axeln.
hur ska man orka? på något sätt så ordnar det sig.

Kramkram

Musikal dags!

Sitter på skolan nu mitt i repetitionerna för Openings & Endings på Kulturama. Premiär imorgon och publikrep om 15 min.
hur ska det gå? Ingen vet!
Kramkram

Nytt År, Nya prioriteringar och Synsätt

De första dagarna av året har väl lunkat på som de ska. Igår, fredag, hämtade jag fracken inför måndagens bal. Kvällen spenderades med att spela brädspelet RIKET och röka vattenpipa. mycket trevligt hörrni.

Så till dagens bravader.

Jag har gått igenom alla mina ägodelar för att se vad som är värt att spara och inte. Man samlar på sig så mycket skräp hela tiden. och jag som inte ens har fyllt 22.
Jaja. Åter till träsket av damm och gammla grejor!

Ses på andra sidan!

-J-

Då Har Alltså 2009 Börjat

En fråga som jag ställt mig den senaste två dygnen är: hur stor det av världens befolkning kommer att starta det kommande året med en bakfylla? Jag förstår inte riktigt hur det går ihop med nyårslöften om ett hälsosammare liv etc. Det tål att tänkas på. Jag är själv en i den mängden.


För min del har årets första dag bestått av att somna vid halv sex på morgonen, sova fram till 11 ligga framför TV:n ett tag för att sedan klä på sig och masa sig iväg efter en pizza nere på stan (Det är ju trots allt den inofficiella internationella pizza dagen eller något liknande) Sedan tillbaka till Tv:n för att käka den där pizzan. Efter det så var det bara att dra på sig handskarna för att rulla runt bilar i garaget en 40 minuter. Kan någon gissa vad jag gjorde efter det? Jo, tillbaka till TV:n som jag inte lämnade för ens vid 20.00.

Jag känner att det måste bli lite ändring på hur åren börjar för min del. Nästa gång det blir en nyårsdag ska jag banne mig ut och motionera eller skutta iväg till gymet. Ingen pizza ska det bli heller.

Förresten...är det någon som har avlagt något nyårslöfte? Jag hade planerat att göra det men jag tokglömde det vid tolvslaget. Är det försent att avlägga ett nu?

-J-

RSS 2.0