Fel!


Jag har verkligen kommit in på fel bana. Jag ska verkligen inte plugga till lärare. Inte på universitetet. Nej jag ska istället sjunga dansa och sånt. Jag är en mer praktiskt människa. Jag är inte den som sitter i skolbänken och läser kilometervis med böcker.

Hur det än går med kulturama så slutar jag på Uppsala Universitet. I värsta fall får jag väl flytta upp till Hudik igen. Leta jobb och göra något övärt där uppe i stället.  Men jag ska verkligen komma in på Kulturama. Det finns inget jag hellre vill i den här världen.


Jag ska nu lägga in en extraväxe och skriva uppsatser så det ryker. Om vad har jag inte bestämt ännu men jag har inget val.

Premiär!

Så idag var det alltså dags....körde repetitioner från kl 11.00 i morse och premiärföreställning kl 19.00 Riktigt kul! Och Bra blev det. Nu väntar så en vecka med föreställningar och skola....inte så mycket mer faktiskt...känner att jag inte kommer att hinna med det jag borde under veckan men vad ska jag göra då? : / HAHA Jo ha kul som bara den på Grands scen med en hel hög sköna mäniskor.

Kom vettja!

Mån 5/5 kl 19.00
Tis 6/5 kl 19.00
Ons 7/5 kl 19.00
Sön 11/5 kl 20.00

Jag förväntar mig att se er i publikhavet ; )

I'm leaving

Mot nya platser och nya äventyr. Nu dröjer det inte länge.

Adjö säger jag

RSS 2.0