Skumpa Bastu!

Min vän, tack för en trevlig kväll! "Middagen" blev inte som jag ville....det ska verkligen bli en retake på den. uffa max e inte bra! Du vet vad jag vill/ska bjuda på...det var ju inte riktigt min mening att avslöja det men jag vet iaf att du inte ogillar ingridienserna....haha!

Jag ska förvalta din champion-mössa väl iaf....vi ses på tisdag...bastu igen men utan alkohol....haha! =D då renar vi kroppaen rejält! ne men allvarligt nu....öhm...(focus, johan, focus) vill du ha hjälp på onsdag så ställer jag upp! Det vet du!

Puss på dig min vän!

Nu är det klartt! ;)

Jag har precis skickat iväg anmälan till Kulturama nu....jag bara måååste komma in där! jag ska öva öva och öva som sjutton nu! Det skulle sitta sååå bra med musikalutbildningen! Jag vet inte riktigt vad jag tycker o min utbildning här nere längre....det gick ner rätt långt i höstas för att få sig ett uppsving nu på vårterminen med musikämnen på schemat varje dag (nästan) Men nu känns det inte lika roligt längre....jag vet inte. Men kommer jag komma in i Sthlm så kommer jag att lägga näst intill 100% av min tid/ork på utbildningen. Det här är något jag verkligen vill!

Så håll tummarna för mig nu!

Luv U guys! ;)


Snart!

Just idag är det den 20:e mars och klockan är 13.00. radion dånar på hög volym och Sanna Nielsen sjunger ut sina sorger, med andra ord så spelas Empty Room, som förövrigt är en väldigt bra låt. Den stämmer in lite på mig. haha! alltså om jag skulle sjungit den...jag menade inte att det var mig hon sjöng om. I alla full fall så är det städ och tvätt dag som gäller....tvättat har jag gjort...två av sex maskiner....men när jag skulle tumla mina kläder så såg jag till min förskräckelse att alla torktumlare var upptagna....jag slänger mig då på telefonen och skickar iväg ett sms med iiiiiiil fart rikt in i min kompis inkorg och undrar om hon möjligtvis ska tvätta idag!? vilken fråga egentligen....I don't care! haha! Jo men det skulle hon göra så jag ska ockupera tortumlaren ett tag medan hennes kläder tar sig ett lååångt och härligt bad i tvättmaskinens underbara värld. När jag hade fått det här klart för mig så tänkte jag att jag skulle ta tag i mitt underbara rum (not) Som jag inom kort kommer att lämna (hoppas jag). Typ fram med skurhinken och skrubba väggar, golv och tak....och diska måste också göras...varför är jag sååå dålig på det....jag har märkt att mina diskambitioner går i vågor...ibland kan jag inte med att se en liten sked ligga på diskbänken utan kastar mig över den och skrubbar som om hela universums existens hängde på att just den här skeden inte fick vara smutsig. haha! Ne men det skall tas tag i.

Om några månader kanske jag inte e en liten uppsalabo längre. får jag som jag vill bär det av söderut, Stockholm nästa! Kulturamas musikallinje ska jag försöka mig på. Men det visar sig. Annars så e jag fast här i uppsala. kommer jag då inte in på Kulturama så tänkte jag söka en termin som utbytesstudent i något av världens länder. om inte det heller går som planerat så får det bli en termin musik till här i Uppsala.....hm....vad e mest lockande? haha!

jaja....peace out! (jag vet att inte klockan är 13.00 nu...men jag började skriva då och har inte heller suttit här hela tiden sedan dess...never!)




Jag förstår fortfarande inte....jag e förvirrad! 

Jahaaap!

Nu är det snart dags att sköa nyakurser....april brukar ju vara den månaden. Men det kommer att skickas ansökningar till fler ställen än det nu varande Universitá la Uppsala....större städer större prövningar.

Danskurserna fortsätter nu har dock Vals/Foxtrot 1 slutat och i väntan på kurs no 2 så får jag hitta andra kurser....jag ska kasta mig in i Salsa 2 och Pilates (!?) haha! Jo men det ska tydligen var bra det med....show dansen ska jag kika upp nu om man fortfarande kan anmäla sig till den....

NU e jag däremot allmånt borta i bollen o trött på att det ska snöa o aldrig bli sommar! damn! fast oki....vi måste väl vara liite glada att inte badsäsongen är här än så man har en liten chans att komma i lite bättre form....som om det skulle gå! haha!



Jag vill bara fråga dig: vad är det som sker? Varför och hur? Jag förstår inte. Sprid lite ljus på frågan så får vi se om det finns något att förstå där långt inne i förvirringens mörker.   -//-

Hatkärlek!

I Hate you and Love you both at the same time!

Why?

I am confused! :S


Bengtzing Gjorde En Bergman!

Haha!

I förrgår (onsdag) när jag och mina vänner var ute o dansade så fick jag en rätt "uppfriskande" upplevelse! Mina brallor SPRACK! Haha! Störtkul! Mitt på dansgolvet! till en början brydde jag mig inte så överdrivet mycket måste jag säga...jag gick ut för att ta lite luft, men begav mig någon minut senare raka spåret in på dansgolvet igen för att få en ännu mera uppfriskande upplevelse! De sprack ännu mer! haha! Till min räddning hade jag en halsduk som jag virade runt mig som ett mycket attraktivt höftskynke! Jag hade nu tappat lusten att stanna kvar och begav mig med bestämda steg hem till min lilla lya för att ta på mig mina underbara mjukisbrallor och kika på film med en vän! väldigt trevligt måste jag säga! ;)

nu till rubriken: På vägen från skolan idag lyssnade jag på Rix FM där de intervjuade Melodifestival aktuella Linda Bengtzing. Under intervjun berättade hon att något på hennes scenoutfit tydligen hade spruckit under gerepet...då kom jag genast att tänka på min utekväll! jag var inte ensam. Lite senare träffade jag Stacia o Cissi på stan där Stacia berättade att även hon hade gjort en Bergman och spräckt ett klädesplagg! Det här måste vara spräcka-kläderna-veckan! haha!

Imorgon är det tenta i Musikhistoria, 1800 år ska på 4 timmar genomgå en behandling och analysering. Det ska bli mycket intressant. Så nu har jag tagit en liten paus i mitt pluggande för att skriva lite här...pluggandet går framåt iaf...haha! Håll tummarna för mig i morgon nu. 10.00 - 14.00 är det dags för mig att få min dom! Efter det så väntar skumpan på att bli uppkorkad till introt av Melodifestivalen 2008! äntligen FINAL!!! Jag har mina favoriter...vi får väl se om jag har rätt...kommer att rösta för typ andra gången genom hela dess historia!

Ne nu ska jag gräva mig djupare in i historien!

See ya!

Äntligen!!!

Haha! Nu har man äntligen tagit igen sig efter all vilseledning i Stockholm när man var där den 27:e februari! haha! Nä men det var trevligt! Var på Aquqria o kikade på lite småfisk i form av hajar och Pirayor! Mkt Spännande!

Nu när jag äntligen har återhämtat mig så har jag haft två jättegrymma veckor! Träffat jätteroliga mäniskor människor dock inga nya! Men riktigt trevliga iaf! =D

Den här veckan är en så kallade tenta vecka då man förväntas sitta och plugga men ne...i måndags så var det salsa som gällde igen! jag satte hela sekvensen i ett skuss och ifrågasatte varför man skulle använda höger arm i nån snurr när jag tyckte att det kändes bättre att använda den andra...och jag fick typ halv rätt i den frågan! haha! VICTORY! jo det skulle jag ju skriva: jag hade en rätt hemsk dag på mpndagen...redovisning och sånt strunt...men kl 17.00 hände något och jag fick världens kick och sprang hela vägen till Salsan o hela vägen hem! haha! o sen sprang jag ner på stationen o mötte upp Robin som hade varit iväg i Sthlm på nåt...följde förresten honom till tåget oxp...sprang nämligenpå honom inne på Kvarnen...o jag som egentligen inte skulle gå in dit. Så det kan bli! (han e gööör trevlig den mäniskan!) sen efter tågmötet vid tio tussade jag hem...full av energi....

Tisdag: inställt gruppmöte damn! (kunde ha följt med dig till tåget!!!) men men....sen följde en instrumentalensemblelektion...jag gjorde mitt trumkomp...yiiieha! jag tycker inte om att spela trumomr men det gick väl helt ok....

sen så sprang jag ner till tåget för att möta upp Robin....trevligt...haha! o sen kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde resten av kvällen....jo just det ja...jag var hos Stacia o "kollade" på film....sov mesta dels...haha!
Idag har jag städat heeela min korridor...o nu sitter jag hos stacia o dricker min nyinköpta skumpa..hihi!

jag e förövrigt typ överlycklig nuförtiden! min kompisar tror jag är tokförälskad men det e jag inte...möjligtvis i livet men inget annat!!! haha! men men,....have a silence night everyone!

Silverkulor till folket!


RSS 2.0