Ny Vecka, Nya Tider (inte den crapy serie som gick/går på TV4)

Jaha....nu är det en ny vecka. Jag har börjat med mina nya rutiner....jag har faktiskt lagat en lunchlåda till imorgon....kycklingfilé, gröna linser i tomatsås med champinjoner....och på sidan morötter. Dryck til ldet juice som jag precis kom på att jag inte äger...så jag får springa ner och köpa det på lunchen eller nåt....haha!

Idag har det varit en rätt ok dag i skolan....lite segt bara. Efter skolan så bar det av till ICa...(ICA, ICA, ICA!!!) spenderade 300 spänn där på nyttigheter....morötter, frukt, kyckling, russin och ja sådana grejer...lovely! sen hem för att käka...hoppa in i träningskläderna och i väg till Salsan! (haha! Jag kom o tänka på José Jalapeño på Youtube! måste kolla på den igen snart! haha! Sen gick jag hem för att köra lite styrka nice nice! Sen fick jag tag på Stasia och sprang (skojar inte, jag kan sånt jag med) iväg för att möta henne....hon var inte riktigt klar med det hon skulle göra så jag tog ett par varv runt kvarteret o sen bar det av hemmåt för att kika på American Idol....sooo funny!

Nu sitter jag då här o tråkar....ska nog ta och gå och lägga mig om ett litet skuss så jag orkar med den långa dagen imorgon! Stacia behagar ju att fylla år oxå....hm.....jag undrar vd man ksa ta och ge henne i julklapp...nej förlåt i födelsedagspresent! Nog för att det är jul snart men inte riktigt än!  Jaja, det ordnar sig nog....

Imorgon är det Willys som gäller...hörde att de hade ett bra pris på lax där....yummie!!! Tihi! Fast vit fisk är ju allra bäst!

jaja....nu ska jag tussa iväg till min inte sååå underbara säng, men den duger 4 now!

Dagens låt: Irreplaceable - Beyoncé

Ingen-aning-om-vad-jag-ska-skriva-om

Ja ni....nu är vecka 8 slut oxå...om lite mindre än en halvtimme kommer pengarna som ska gå till hyra, mat och andra vesäntliga saker...denna månad skad et inhandlas vitaminer och omega-3 men även en ny klocka då min gammla fortfarande är trasig.

Idag kom jag fram till att jag måste göra en drastisk förändring i mitt liv. börja äta ordentligt och träna på allvar....jag satte mig ner och funderade på den tiden då jag mådde som bäst och direkt kom höstterminen i trean upp....då tränade jag som en tog och åt som de sju dvärgarna tillsammans. Jag var pigg och glad. Kunde inte klaga på någonting faktiskt. Jag mådde helt enkelt bra. Det enda rätta borde ju vara att gå tillbaka till det mönstret igen. Så det ska jag försöka göra nu...tyvärr så blir det inte Les Mills träningsformer som gäller utan det blir väl det billigare alternativet Friskis & Svettis....samt att jag har ju danslektionerna två ggr i veckan....då måste jag bara hitta någon bra mat som innehåller det min kropp behöver....vad ska man käka??? Något tips till en kille med inte så bra matvanor?

jaja...så ser det iaf ut idagens läge....jag kommer att hålla er uppdaterad....sommaren närmar sig med stormsteg!!!! Äntligen!

Jobb!

Läste mitt horoskop i morse innan jag bekav mig i full mundering bestående av kostym med slips o hela konkarongen ner till morsans jobb och hämtning av bilen för att rulla vidare ner till Njutan och begravning. Det stod nåt bra iaf...kommer inte riktigt ihåg men ändå....efter repetitionerna så kommer någong begravningsentrerprenör fram till mig och erbjuder mig jobb som sångare på begravningar en massa fredagar i månaden....antagligen med fast lööön! =D Något glad jag blev eller....men med en liiiiten hake eller två ska jag väl säga....eller hakar och hakar....smärre problem menar jag.... 1 arbetet kommer att utföras 22 mil norr om Uppsala då typ varje fredag (ev) liiite jobbigt att åka typ 44 mil varje fredag.... 2 Jag måste lägga om mitt skolschema för resten av terminen...det innebär att jag först måste byta piano tid från den jag har nu som är 10.00 varje fredag och sedan byta från att spela gitarr till trummor eller bas. Bas ligger varmast om hjärtat just nu....för gitarrlektionerna ligger mellan 15 och 18 på fredagarna....damn!

Jaja....det återstår att se hur jag gör....men jag löser det på nåt sätt...annars så får jag väl jobba i sommar då....

Hüper och påväg till trogna Igge/Hudik

Jaha....så nu sitter man här på bussen påväg till Iggseund/Hudiksvall. Det var inte så easy att komma så här långt ska jag säga...haha! Ne dagen började med att en überspacead Stasia ringde till mig.....haha! Kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad hon hade att berätta men det var nog något riktigt trevligt. Jag var i alla fall uppe och diskade min finfiiiina disk...(äntligen!) Tiden gick och jag hoppade in i duschen! underbart! haha! När jag behagade att tussa ut därifrån så såg jag till min förfäran att jag hade en halvtimme på mig att göra mig iordning för skola OCH befinna migg på andra sidan stan!!!!! Hur jag menar huuuur, skulle det gå till flemsch! jaja jag skyndade på jag och lyckades nästan med min utmaning. fem minuter sent kom jag dock.

Dags för Vokalensemble aka kör. Jag och fyra till hade fått i uppgift att leda kören igenom en valfri låt. Det gick väl lite sådär för in del...jag tror att min stress från morgonen satt kvar lite grann...haha! Det blev många skratt där under den lektionen. Jag måste bara säga att den här klassen jag går i nu har ett väldigt lättsamt sätt...skitduktiga o glada....hehe! Merci!

Jag gick en halvtimme tidigare från lektionen då jag var tvungen att ta mig tillbaka hem till mina 18kvm. Jag hade ju inte packat än o nu var kl 17.00! sheit! Jaja....jag tryckte i mig ett äpple och repade låtarna inför begravningen imorgon och sprang runt där hemma som en skållad råtta packandes en storväska med lite alltmöjligt....kl 18.00 ringer Stasia o undrar var jag har tagit vägen....men jag hade ju inte tagit vägen någonstans....det var ju det som var problemet i och för sig....haha! Jag rusar ut ur mitt hem och iväg till bussen....med Stasia hack i häl!

Nu sitter jag då här och författar ihop detta...kikar på filmen som visas på bussen Breech tror jag visst den heter....kl e enligt bussen 18.56 två timmar kvar av bussturen....damn!

ha det gött!

Ojojoj!!!

Efter mina strider med sliverkuolrna flydde jag fältet och lät dom ta över det som var kvar av mitt hem! I all hast så tog jag det viktigaste med mig dvs min dator, mobil, min röst och min kamera....reslutatet blev att jag sprang lycklig iväg till mitt älskade ILU som jag har avgudat av hela min flemsch sedan jag hade min första lektion. haha! (NOT)

Jag hittade även stasia på vägen så hon fick vara med på ett av mina flummigaste hörn. Här är vi gladeligen påväg till ILU. Hon skrattade sig galen av att jag på ett kort såg ut att ha ett ägghuvud. (tack för den!!!)



Så nu sitter man här på skolan och observerar hur Siasia med öronproppar i öronen koncentrerat tentapluggar med sammanbiten min. Själv så sitter man i en fotölj och bara är känns det som. Men det ska man väl få göra också någon gång. (jag undrar om Silverkulorna har rullat vidare eller om det fortfarande befinner sig hemma hos mig...hm....måste ta reda på det när jag kommer hem....jag ska beväpna mig med en dammsugare och skurmopp innan jag går in! haha! Egentligen så borde jag väl vara där redan nu men jag är ju moraliskt stöd åt Stasia som pluggar järnet idag....men jag har lyckats övertala henne till en te/macka-fika hemma hos henne medan musiken strömmar ut ur högtalarna och the bootys skakar. Sedan ut på en fotomarsch (kommer uppdateringar här sen) dvs en prommenad där min kamera får följa med...jag känner att det e dax att jag rör på mig lite mer och att kameran inte ska ligga i ett här och samla damm. Det e lixom lite synd tycker jag. 

När jag förhoppnings kommer tillbaka helskinnad från prommenade ska jag städa klart och packa min stora röda väska som egentligen inte e min men jag hade ingen annan att packa i när jag var upp till Norrland förra gången då min egna väska blev förstörd närjag åkte upp sist.....jag fick bära omkring på en 20kg tung väska i famnen upp för backar o trappor....iiiiinte kul! men men...så då tog jag denna. (Kanske borde investera i en ny men neeeee....jag måste ju köpa en klocka då den jag har gick sönder i lördags....haha! jag har använt den väääl!) Men i alla fall...för att återgå till packningen så är et så här att jag åker iaf hem till min mor och ska sjunga på nån begravning...(min mor bor då INTE i en kyrka) Sen är det v'nner som gäller.....på fredag bär det av ner hit igen. Kuul!

Silverkulorna Anfaller!!!

Jag och min kompis Stasia satt och käkade silverkulor (sådana man har på bakverk odyl) en dag för inte så hemskt längesen inte så där längesen som man brukar mena när man läser sagor för barn utan för lite så där....två dagar sen....Nu har jag fått för mig att städa mina 18kvm som jag har som boyta....väldigt mysigt och klaostrofobiskt.  Här traskar jag i alla fall runt strumplös och plockar lite med det ena och det andra när man helt plöstligt kliver på något hårt och runt! Flemsch! Det var ju en Silverkula! Man tar ett steg till höger och ett till vänster och där är dom! Silverkulorna är här för att invardera heeela mitt rum!!! Jag vill inte ha dom här! Burken står tom bredvid mig sp jag antar att dom e ute på ett hemligt uppdrag. Jag misstänker dom för att ha ingått en pakt med mina dammråttor som bor under mit skrivbord!

Måste gå till motattack!!!! ANFALL!!!!

Haha!

Ivrigbloggare och en historielektion senare (tisdag)

Jag har nu försökt att komma in på min blogg i ungefär en halvtimme. Flemsch! (internt) Jag förstår inte.

Dagen började med att en kompis till mig inga namn nämnda skickade ett sms till mig där hon skriver att en viss affär i Uppsala har blivit hennes absoluta favorit hang out...( lr inte riktigt men det låter lite roligt. ;) )hon hade tydligen sprungit på någon snygging där inne och frågade sig själv vad det egentligen e ed folk nuförtiden. haha! Som avslut skriver hon att de flesta godsaker e fina att se på men beter sig som asholes...haha! (ska vi inte ta o motbevisa henne det tycker ni?) Hon skrev även att hon tyckte att det här var ett utomordentligt bra ämne att blogga om!
Jag kan dock håll med om att mataffärer är ett bra ställe för att springa på snyggingar....haha! Been there done that som man brukar säga. haha!


Lite senare när jag väl hade lyckats somna om igen, inte för att det här var så tidigt på morgonen, ringer en klasskompis till mig och börjar fråga om uppgiften till dagens didaktiklektion och om hur man skulle göra den och fram och tillbaka...då vaknade jag och kom på mig själv att inte heller jag hade gjort den uppgiften. Damn! jaja det tänkte jag göra liiiite senare....typ innan jag gick till skolan....så jag hjälpte honom och gick åter till min uuuuunderbara säng (NOT) för att sova en liten stund till. =D Ljuva sömn! halv två klev man upp för att skriva sin uppgift och timmen senare traskade man gladeligen iväg till skolan glad som aldrig förr....äckligt positiv till allt. ha! Var även positiv när vi fick en nagelbitare till lektionsuppgift....den förra var så mycket lättare då vi skulle skriva låtar. Den gillade jag skarpt...men nu skulle jag lossas vara en svensk föreläsare i mellanöstern utan någon som helst möjlighet till att kommunisera med min omgivning. Hur skuklle jag då göra för att förklara svensk folkmusik....Det var en väldigt konstig uppgift men den var genomförbar...fråga mig inte hur jag och min grupp lyckades lösa den men det gjorde vi i alla fall efter vår bästa förmåga.


Sedan gick även jag ner på Ica på stan med en klasskompis som skulle handla något användbart till någon fiskgryta eller nåt. Jag hade då inte lika tur som min andra vän....hon med snyggingen...haha....men det var trevligt....sedan så satt jag på centralstationen och väntade på ett tåg osm jag INTE skulle med.


En halvtimme och några förfrusna fingrar senare kom jag hem för att laga mig lite käk....en härlig gormuet middag bestående av någon italienspastasås och pasta....vid sjutiden kom Stasia förbi och kidnappade mig iväg till en Ica butik....(känner ni igen mönstret???? ICA,ICA,ICA!!!!) för att sedan sätta en plattång i min hand! Holy Crap! plattandes hennes hår och leka pedagogisk frisör så visade jag henne hur hon skulle fia sitt hå till fredagens tentafest....då jag inte kan närvara som stylist får hon sköta sig heeelt själv! haha! gooodluck! Mitt upp i allt det här skulle hon tvätta en massa kläder också. OMG! väl där nere så satt vi o snackade om lite personlig historia! (Hur i heeela friden kom vi in på det???!!!) Vilket i och för sig var ganska intressant...man lär sig mycket om sig själv och om andra på det sättet.


Hux Flux så har dagen gått och jag sitter här med gråa hår efter mina försök att komma in hit för att skriva detta....



Be Nice Out There!


Mycket att tänka på

Jag undrar egentligen hur många olika tankar som snurrar runt i en människas hjärna per dag. Egentligen. Det finns säkert någon sorts statistik någonstans hos SCB eller nåt men jag känner inte att jag orkar eller vill kolla upp det just nu...kanske i framtiden....

Drömmar...hm...hur kommer det sig egentligen att man kan drömma flera saker flera nätter i rad? Samma innehåll och samma miljöer men med en fortsättning...som en dålig sitcom. Ni har säkert varit med om det ni också.  Det börjar liksom med en liten resumé men inte en sådan där snabbgenomgång som de har på dumburken men det börjar en bit in mot slutet av den förra drömmen och utvecklas med en fortsättning. Det sägs ju att det man gjort precis innan man somnar spelar roll för vad man ska drömma om. Men om man gör olika saker innan så borde man ju inte drömma samma sak. hm....jag e konfunderad....

Jag tror att jag måste sluta tänka på saker och ting så ingående det leder ingenstans bara till huvudbry och huvudvärk migrän ångest etc...det e så...äh jag vet inte....orkar inte tänka så mycket mer....

Försöka att ta livet och dagarna som de kommer e väl en ganska bra teori....men med lite oragniserad eller oorganiserad planering. Planera äh it's overrated. De flesta planeringar håller ändå inte.

Förresten: Jag hatar pengar men älskar det samtidigt.....hatkärlek är hell! Allt i livet cirkulerar runt pengar. I Hate It!!!!

A Bugg In Da Blogg

Nej egentligen inte men jag tycker att det e lite synd att man måste ladda upp något för att ändringarna man gjort skall trädas i kraft...hm....

Meningslöshetens Stora Besvikelse

Hur kan man kasta bort en heeel dag genom att bara ligga på soffan och glo på TV? HUUUUR???!!!

 Varför tar man inte bara sig i kragen och kliver upp i hyffsad tid när man vet att man har saker att göra, tvätta, planera lektioner, arrangera en låt till kören....nnej men då tar johan bara siesta hela dagen o chillar. Kikar en extra gång på filmen han hyrde med vännerna igår kväll...lyckas pallra sig ut vid 17tiden för att lunka iväg till Stasia.
 Därefter släpar han ut henne på en prommenad till Ica där Euroshopers tre-saks-glass för en billig penning lockar. Samt att han har kidnappat Stasias silverkulor...Ni vet sådana man har på sina bakverk odyl. Mums! Nog för att glassen smakade gott men magen gör onte av all laktos...så då har man fått en annan anledning till att ligga i sängen och tycka synd om sig själv. Så det är väl det som han kommer att göra resterande delen av kvällen....och varför skriver jag i tredje person??? Irriterande! Jag ska sitta framför tv:n och glo på American Idol ikväll i hopp om att de ska hita någon supertalented människa som bara är så där duktig så man bara vill dra något gammalt över sig. Haha!

Jag kanske låter som en butter gammal gubbe men e egentligen världens glaaste och goaste 20 åring. :)

P&K

Hello!

image2
Jag för ett bra tag sen. :P

Jag har av någon anledning fått för mig att skapa en blogg. Haha! Som om jag skulle ha något vettigt att säga. Njae....kanske jag vet inte riktigt. Men det visar sig.
 Vad skriver man egentligen i en blogg? Jag har ingen aning. Vad som hänt under dagen....eller jag vet inte...men det kommer säkert att utvecklas till något väldigt bra.
Som sagt...första bloggen första inlägget....jag e på god väg att lära mig det här iaf. :P

Ha det bäst! P&K

RSS 2.0